Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 35χρονος στην Πτολεμαΐδα. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κοζάνης. Ο άντρας κατηγορείται για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση της 11χρονης κόρης του, για ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της, καθώς και για απειλή και βία εναντίον της συζύγου του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα και η κόρη της προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας για να καταγγείλουν πρακτικές και περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα στην οικογένεια. Από τις ερωτήσεις των αξιωματικών αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας εκτός από τις απειλές και τη βία προς την σύζυγό του προέβαινε και σε πράξεις ασέλγειας εις βάρος του παιδιού του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθες (04-10-2016) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 35χρονο ημεδαπό γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κοζάνης.

Ειδικότερα, σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κοζάνης σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για τα αδικήματα της:

α) αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση,

β) ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ΄εξακολούθηση,

γ) προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παθόντος νεότερου των δώδεκα ετών κατ΄εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο δίμηνο σε βάρος της ανήλικης κόρης του, καθώς και

δ) για ενδοοικογενειακή απειλή, σε βάρος της συζύγου του.

Πηγή: http://www.koutipandoras.gr/